وبلاگ

نحوه افزایش آنتن دهی گوشی

آموزش نحوه آنتن دهی گوشی

نحوه افزایش آنتن دهی گوشی

یکی از مهم ترین قابلیت هایی که امروزه در گوشی هوشمند وجود دارد اتصال سیم کارت به آن است که اگر انتن دهی خوبی نداشته باشید گوشی شما با هر مدلی که باشد به دردتان نخواهد خورد.پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید تا در مورد نحوه افزایش آنتن دهی گوشی اطلاعات بیشتری را به دست بیاورید.

کاهش آنتن دهی گوشی در طول روز یکی از مشکلاتی است که می تواند در تمام طول روز ما را با خود درگیر کند و کلی از تماس ها و پیامک های مرتبط با کار را از دست خواهیم داد. اما اگر این مشکل برای شما هم پیش آمده است، جای نگرانی نیست چرا که ما در این مقاله شما را با راه های افزایش انتن دهی گوشی موبایل آشنا خواهیم کرد.

اپدیت کردن تلفن همراه

آپدیتی که توسط شرکت سازنده گوشی، برای گوشی شما تولید  شده است، حتما باید آن را دانلود و نصب کنید چرا که هدف اصلی از ارائه آپدیت، رفع باگ ها و مشکلاتی در سیستم عامل قبلی می باشد. از این رو در حالت ایده آل شما باید همیشه با مشاهده آپدیت جدید اقدام به دانلود آن کنید و اگر شما هم مشکل آنتن دهی ضعیف گوشی دارید، شاید مشکل از سیستم عامل گوشی باشد و با آپدیت کردن آن، مشکل برطرف می‌شود.

نحوه افزایش آنتن دهی گوشی

شما می‌توانید آپدیت کردن گوشی خود را با سیم ۲۰۸۰ تجربه کنید.

سرویس های غیر ضروری را قطع کنید.

سرویس هایی مانند وای فای، بلوتوث و NFC در اکثر گوشی های هوشمند وجود دارند که شاید از آنها استفاده نکرده  باشیم و همیشه روشن بماند . پس این سرویس ها را در گوشی هوشمند خود غیرفعال کنید و اجازه دهید که آنتن دهی گوشی شما بیشتر شود.

بصورت پیش فرض گوشی های هوشمند نسل جدید که دارای  اینترنت 4G   هستند حالت نتورک در آنها بصورت LTE/3G/2G است که در شرایط خاص و با وجود فعال بودن این حالت، آنتن دهی گوشی بسیار ضعیف خواهد بود. به همین دلیل توصیه ای که برای شما داریم، تغییر این حالت به 3G only می باشد که در آنتن دهی گوشی شما تاثیر خواهد گذاشت. در ضمن برای دسترسی به این تنظیمات، وارد تنظیمات موبایل همراه خود شوید و عبارت Mobile Networks را جست و جو کنید.

میتوانید از حالت هواپیما استفاده کنید.

یکی از روش های تست نحوه آنتن دهی گوشی به این شرح است. این روش به گوشی و سیم کارت شما اجازه می دهد که گوشی مجددا به تلفن  همراه شما وصل شود. اگر در مکانی قرار دارید که آنتن گوشی همراه شما باید سیگنال خوبی داشته باشید و تعداد سیگنال های تلفن همراه شما بسیار کم است، توصیه می شود گوشی را در حالت هواپیما گذارید و بعد از چند دقیقه از این حالت خارج کنید تا گوشی شما بصورت مجددا با شبکه تلفن همراه ارتباط کامل برقرار کند.

شبکه گوشی خود را ریست کنید.

اگر با انجام راه های بالا تغییری را در افزایش آنتن دهی گوشی خودحس نکردید، بهترین کار ریست کردن تنظیمات شبکه است که تمام تنظیمات وارده شما حذف خواهند شد و به حالت اول تغییر می‌کنند برای این کار وارد تنظیمات موبایل خود شوید و بر روی علامت ذره بین در تنظیمات بزنید و عبارت Reset network settings را جستجو کنید و سپس بر اساس سیم کارت های موجود در گوشی اقدام به ریست کردن کنید.

شبکه را دستی وارد کنید.

این مورد فقط در گوشی های اندرویدی قابل انجام می‌باشد و در این فرایند شما بصورت دستی اقدام به انتخاب شبکه های موجود بر اساس یافته های سیم کارت می کنید. برای این کار وارد تنظیمات گوشی خود شوید و گزینه Find Mobile Networks را انتخاب و سپس گزینه Network operation را انتخاب کنید و صبر کنید تا شبکه های موجود جستجو شوند و سپس بر روی شبکه مد نظر خود کلیک کنید. با این روش احتمالا افزایش آنتن دهی گوشی خود را خواهید داشت.

به بالاترین نقطه در محل زندگی خود بروید.

آنتن دهی گوشی ها در برخی از جاها ضعیف است مثلا در طبقات زیرین ممکن است بسیار انتن دهی خوبی نداشته باشید. از این رو اگر این امکان برای شما وجود دارد، به بالاترین طبقه از ساختمان بروید و کارهای مهم و ضروری خود را انجام دهید.

به پنجره محل زندگی خود نزدیک شوید گاها با این روش آنتن دهی گوشی بیشتر می شود.

سیگنال ها هر چه بهتر می توانند وارد ساختمان ها شوند و این در صورتی میباشد که ساختمان توسط مصالح ساختمانی بسیار ضخیم ساخته و  نشده باشد. بنابراین منطقی ترین راه کاهش مصالح ساختمان نیست! در این مواقع مشکل از اپراتور ها است تا با ایجاد آنتن های مختلف بتواند تمام محدوده را تحت پوشش قرار بدهند و اگر شما می خواهید مشکل آنتن دهی گوشی را برطرف کنید، بهترین توصیه ای که برای شما داریم این است که به پنجره منزل خود نزدیک تر شوید چرا که سیگنال ها بهتر می توانند بهتر عمل کنند.

به بیرون از منزل بروید.

اگر با انجام تمام روش های ممکن و غیرممکن شما موفق به افزایش آنتن دهی گوشی خود نشدید و هنوز با کاهش آنتن دهی گوشی روبرو هستید، بهترین راه این است که از برقراری تماس توسط سیم کارت خودداری کنید و به شبکه وای فای درخانه متصل شوید.

 

بررسی سیم کارت

بعضی وقتا مشاهده شده که حتی با درست قرار گرفتن سیم کارت در گوشی شاهد ضعیف عمل کردن آنتن گوشی هستیم. در چنین مواقعی برای آنکه افزایش آنتن دهی گوشی خود، می توانید سیم کارت خود را از اسلات خارج کنید و مجدداً سیم ‌کارت را درون اسلات گوشی قرار دهید. اگر در حین جا زدن سیم کارت درون اسلات احساس کردید که سیم کارت درست در سر جای خودش قرار نگرفته اسلات سیم کارت شما مشکل دارد و بهتر است برای رفع این مشکل گوشی خود را جهت تعمیر به یک تعمیرکار ماهر مراجعه كنيد.

اما اگر پس از جا زدن سیم کارت هیچگونه مشکلی در اسلات مشاهده نشد، ممکن است دلیل ضعف سیگنال آنتن موبایل و ضعیف شدن آنتن گوشی خود سیم کارت باشد.

خرید سیم کارت

 

خرید سیم کارت با شرایط ویژه از سیم 2080

به تنظیمات کارخانه در گوشی همراه خود بروید.

اگر شما روش های بالا را امتحان کردید و آنتن دهی گوشی موبایل شما درست نشد می توانید از تنظیمات کارخانه استفاده کنید ولی نکته ای که وجود دارد این است که در تنظیمات کارخانه تمامی اطلاعات شما پاک خواهد شد .پس شما میتوانید قبل از این کار از اطلاعات گوشی خود بکاپ بگیرید و بعد تنظیمات کارخانه را در گوشی خود بزنید.

چند دلیلی که میتواند آنتن گوشی همراه شما را کاهش دهد.

  • دور بودن آنتن از دکل
  • وجود منابعی بیرونی مثل درخت ،……
  • موانع ساختمانی فلزی،بتنی،
  • موانع درونی ( الکترونيکي،وسایل فلزی)
  • آب و هوا

در صورتی که در منزل هستید و با مشکل آنتن گوشی مواجه هستید،  برای دستیابی به آنتن قوی تر میتوانید از کارشناسان سیم ۲۰۸۰ کمک بگیرید.

 

همانطور که گفتیم آب و هوا نیز می تواند بر کیفیت آنتن دهی تاثیر گذارباشد. برف و باران، طوفان و رعد و برق و گاهی بادهای قوی نیز می توانند سیگنال های ارسالی و دریافتی آنتن های موبایل را تحت تاثیر خود قرار دهد

فراموش نکنید که هرچه میان شما و دکل آنتن موانع کمتری باشد، ارتباط راحت تر صورت می گیرد.سیگنالهای تلفن همراه کمی دمدمی مزاج بوده و گاه با یک تغییر کوچک میتوان کیفیت سیگنال را تا حد زیادی تغییر بدهند حالا که صحبت از دکل شد خوب است که در مورد دکل ها  راه های بهتری توسط سازمان ها ارائه شود.

 

گوشی موبایل شما بهترین وسیله برای دانستن کیفیت سیگنال بوده است قبل ا  از هرچیز خوب است که یک توضیح فنی و یک حقیقت شگفت انگیز در مورد علم مخابرات را بدانید و آن هم این است که سیگنال تلفن همراه با واحد (DB(decibels اندازه گیری می‌شود که همان امواج رادیویی و از جنس AM/FM است.تمام دستگاه های موبایل در سطح سیگنالیِ  ۵۰- تا ۱۲۰- دسی بل کار را انجام می دهند. ۵۰- دسی بل یعنی آنتن دهی عالی و ۱۲۰- دسی بل یعنی در ِآن مکان آنتن وجود ندارد برای همین است که تعداد خط های آنتنی که روی صفحه گوشی نمایش داده می شوند چندان مورد اعتماد ما نیستند.چون هنوز استاندارد مشخص و یا فناوری خاصی برای تبدیل میزان دسی بل به تعداد خط وجود ندارد.

تعداد خط ها در هر اپراتور با هم تفاوت دارند و بیشتر ساختگی هستند؛ اما مقدار دسی بل عینی است چون اینجا پای قوانین فیزیک و ریاضی در میان است و ریاضی  به ما واقعیت را میگوید

عدد مربوط به سیگنال در واحد دسی بل را روی گوشی خود پیدا کنید.

دورتادور خانه­ ی خود بچرخید. هر کجا که عدد به ۵۰- نزدیک تر شد میتوانید بگویید که بهترین جای آنتن دهی در منزل در آن قسمت است .

چگونه میتوانید عدد سیگنال را در گوشی آیفون پیدا کنید؟

ما دانستیم که این روش بر روی iOS 11 (هر نوع گوشی آیفون) و مدلهای آیفون ۷ و ۷ پلاس  که به جای مودم های Qualcomm  از مودم های Intel استفاده می کنند دیگر پاسخ گو نمی باشند و تنها بر روی گوشی های آیفونی که پردازنده کوالکام را دارند.

گام اول: به قسمت Phone Mode در گوشی آیفون بروید

گام دوم: *3001#12345#* این کد را شماره گیری کنید

گام سوم: وارد Field Test Mode بشوید.

گام چهارم: قسمت notifications خود را باز کنید تا در گوشه سمت چپ  dB reading را ببینید.

باتری خود را همیشه پر از شارژ برقی نگه دارید.

موبایل شما در یک لحظه چندین کار  مختلف را با هم انجام می دهد. وصل شدن به دکل آنتن نیازمند صرف انرژی زیادی را دارد، پس اگر باتری شما خالی است شاید گوشی شما نتواند انرژی مورد نیاز برای دریافت سیگنال  به راحتی  پیدا کند.برای همین است که بسیاری از گوشی ها حالت ذخیره­ ی باتری battery-saving mode دارند تا بتوانند انرژی لازم برای پیدا کردن سیگنال باید  آنتن داشته باشند.

آنتن گوشی خود را هرگز بلاک نکنید.

قبل از رواج موبایل های هوشمند، اکثر تلفن های همراه آنتن بیرونی داشتند که جزء بسیار ضروری آن دستگاه حساب می شده است و وظیفه جمع آوری و ارسال سیگنال ها را  برعهده داشت با این وجود در بسیاری از گوشی های هوشمند امروز آنتن گوشی در داخل بدنه گوشی جاسازی شده است که این به زیبایی گوشی افزوده اما مانع بزرگی برای دریافت سیگنال بوده است. چرا که آنتن های داخلی باید همان کار آنتن های بیرونی را انجام دهند.اگر گوشی خود را بر روی کناره ها(حالت جانبی) نگه دارید دست شما درست جلوی مسیر آنتن گوشی قرار دهید

اگرچه مهندسان  تخصصي  موبايل برای فرار از این مشکل، در طرحی گوشی های جدید ابداعاتی در نظر گرفته اند اما حتی با وجود قاب برجسته و گرفتن گوشی با هر دو دست هم نمی شود از خطر نبود و پریدن سیگنال آنتن در امان باشند.برای پیشگیری از این  دست مشکلات آنتن سعی کنید گوشی خود را در وضعیت ایستاده نگه دارید تا مانعی برای آنتن گوشی شما پیش نیاید. این موضوع به تقویت سیگنال موبایل شما کمک می‌کند.

قیمت گذاری سیمکارت

قیمت گذاری سیم کارت در سیم 2080

اپراتور گوشی خود را عوض کنید.

خب تا اینجا هر کاری را انجام داده اید  اما هنوز آنتن دهی گوشی نافزایش نیافته است؛ پس باید علی رغم میل باطنی تصمیم بزرگی بگیرید و تمام پل های پشت سر خودتان را کلا خراب کنید چون چاره ی دیگری ندارید . اگر هزینه گوشی خود را تمام و کمال پرداخت کرده اید و گوشی شما رجیستر شده باشد و با این حال نمی توانید آنتن خوبی از آن دریافت کنید، وقت آن رسیده که اپراتور خود را عوض کنید و به سراغ سیم ۲۰۸۰ بروید که متناسب با نیاز های شما خدمات را ارائه می‌کند.

خرید سیم کارت جدید و یا ترابرد روی اپراتور دیگر، می تواند به شما در حفظ شماره سیم کارت و عوض کردن خدمات اپراتور، کمک شایانی به شما انجام دهد.

پس حسابی مواظب شرایط جدید و مشوق های اپراتورها باشید. سعی کنید که گول تبلیغات را نخورید اگر خواهان آنتن دهی خوبی در شرکتتان هستید، از همکاران خود که سیم کارتهای متفاوت دارند سوال کنید که ببینید کدام شرکت سیگنال های آنتن قوی تری را در محلی که حضور دارید فراهم می کند. آگاهانه و با استفاده از پرس و جو تصمیم بگیرید که پشیمان نشوید.

با  کسب این اطلاعات و نیز دانستن محل دکل ها می توانید در مورد انتخاب اپراتور خود، بهتر و بهینه تر تصمیم گیری کنید.موارد زیادی هست که باید در موقع تصمیم گیری به آنها دقت کنید.مثلا رایتل شاید پوشش 4G بهتری داشته باشد اما اگر شما در نزدیکی یکی از دکل های ایرانسل  زندگی می کنید باید در انتخاب رایتل تجدیدنظر کنید.شاید پیامک و تماس تلفنی برای شما مهم تر از ارتباط اینترنتی باشد در این صورت سرویس 3G شرکتهای همراه اول و یا ایرانسل برای شما بهتر است.پس عجله نکنید و قبل از تصمیم گیری شرایط را مورد بررسی قرار دهید.

اگر قصد خرید اپراتور را داشتید میتوانید از مشاوران ما در سیم 2080 کمک  بگیرید تا شما را در خرید راهنمایی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *